Cautare

2227 de rezultate pentru "rosca octovian cluj" (3.60 secunde)
Ion Chiricuta din Cluj-Napoca. ... Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Bucuresti. Aceste registre functioneaza diferit, cel mai performant fiind cel de la Cluj-Napoca.
Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: Bucuresti, Cluj si Iasi fiecare, in medie, cu cate 10 copii hemodalizati, la care se adauga o medie de 4-5 copii cu dializa peritoneala. ... La Cluj, cel mai puternic centru de nefrologie pentru copii, unde activeaza prof.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul bolilor hepatice pediatrice rare, Pediatrie II, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj Napoca; ... Ion Chiricuta Cluj Napoca. ... Centrul de expertiza pentru boli rare musculo-scheletale autoimune si autoinflamatorii al SCJU Cluj-Napoca.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
Premierul Calin Popescu- Tariceanu a precizat ca omul de afaceri la care s-a referit presedintele Traian Basescu este Dinu Patriciu, pe care l-a intalnit la 17 iulie, alaturandu-li-se Sorin Rosca Stanescu si „un important consilier de stat la Presedintie, care era impreuna cu sotul“.
- Vicepremierul moldovean Iurie Rosca declara ca Tratatul de frontiera va duce la consolidarea relatiilor dintre R.
Al treilea participant la masa cu pricina invocat de presedintele Basescu - „un ziarist care are relatii cu omul de afaceri (Patriciu - n.r.)”, Sorin Rosca Stanescu, a respins si el acuzatiile facute de Basescu.
Rolul de cavaler al edilului-sef a fost jucat de Lucretia Rosca, consilier local PSD, care ne-a trimis o scrisoare in care se arata ca "primarul Dumitru Nicolae doreste vinzarea cabinetelor medicale", tinind sa sublinieze ca legile privind detinerea spatiilor medicale au fost initiate si promulgate de guverne PSD.
Pentru clarificarea aspectelor sesizate in petitii, comisia a audiat 41 de petitionari, printre acestia aflandu-se ziaristul Sorin Rosca Stanescu si ministrii László Borbely, Sebastian Vladescu si Tudor Chiuariu.
Este vorba despre consilierii locali Lucretia Rosca si Florin Paslaru si de consilierii judeteni Paul Ichim, Mircea Nicu Toader si Marius Necula.
Numele Uzinei Mecanice Babeni a aparut in contextul acuzatiilor lansate, luni, la adresa sefului statului si a fratelui acestuia, Mircea Basescu, de catre jurnalistul Sorin Rosca Stanescu.
Sorin Rosca Stanescu (foto) publica pe www.sroscas.ro articolul "Motiunea de cenzura - un esec programat", pe care il puteti citi in continuare.
Inpolitics il citeaza pe Sorin Rosca Stanescu, referitor la cazul Negoita-Banicioiu: ... (Sorin Rosca Stanescu - www.sroscas.ro)'
Sorin Rosca Stanescu publica pe News.corect.com articolul "Viitorul partid prezidential", pe care il puteti citi in continuare. 'Pentru a-si conserva puterea si, pe cale de consecinta, imunitatea, domnul Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid.
Sorin Rosca Stanescu) De la numirea sa in functie, in urma cu aproape opt ani, dar mai ales dupa ce a fost vaccinat printr-o prima suspendare, Traian Basescu, caruia ii place sa se alinte drept "omul din garaj", s-a pregatit minutios pentru lupta.
Sorin Rosca Stanescu) Sansa Romaniei, asa cum a rezultat aceasta tara dupa alegeri, nu este inca pecetluita. In sensul ca este insuficient sa avem un Guvern cu o puternica sustinere parlamentara.
Banuiesc ca v-ati referit la comentariile lui Sorin Rosca Stanescu... ... Fostul premier a precizat ca a citit transcrierea declaratiei lui Sorin Rosca Stanescu si ca ceea ce a spus acesta ‘nu era extrem de dramatic‘, intrucat a reluat doar o parte din nemultumirile care vizeaza anul 2014.
"Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
google-analytics.com